Szia.

Ki vagyok? Apám lánya, gyerekeim anyja, emberek barátja, egy akárhány éves nőszemély.

Ki vagyok Neked én?

Lehetőség, segítség, partner. Aki együtt gondolkodik veled, átérzi a helyzeted, meghallgat és kísér az úton. Kéz, ami a tollat fogja, csavaros gondolat ami ott van benned is.

pen-g98acad6de_1920

Tele vagy mondanivalóval csak épp nem tudod kifejezni? Világgá kürtölnéd hogy miben vagy jó, de nem jönnek a szavak? Tudod hogy mit, hogyan és hova kommunikálj de egyszerűen nincs rá időd?
Meséld el és én papírra vetem. Na jó, inkább monitorra.

computer-gf614d65e0_1920

Szeretnéd a keresőoldal elején látni a vállalkozásodat, de nem akarsz vagyonokat fizetni egy hirdetésre? Nem is kell. Elárulom, hogy egyszer kell jól megcsinálni, egyszer kell jól felépíteni a honlapod, aztán már csak életben kell tartani. Egyszerűen hangzik ugyan, de valószínűleg most azt kérdezed, „oké, de hogyan álljak neki?”. Megmondom. Fogalmazd meg az üzenetedet, nevezd meg a versenytársaidat, tűzd ki a célt. A többiben segítek.

computer-gf614d65e0_1920
cms-gf9b7d03af_1920

„Mit optimalizáljunk? Még honlapom sincs!”

Ebben is tudunk együtt gondolkozni, együtt dolgozni. Szerintem a honlap egy vállalkozásnak olyan mint egy cégtábla, mi több egy üzlet portál, könnyen és bármikor nyitható ajtóval. Manapság elengedhetetlen. Gondolj csak bele, ha bármit keresel a weben, azt találod komolynak és megbízhatónak, akinek van weboldala. Fontos a közösségi média jelenlét igen. De ez alap. Készítsük el együtt!

Bármilyen közös munkáról van szó, fontosnak tartom, hogy megismerjük egymást. Ahhoz, hogy releváns és autentikus képet tudjak adni vállalkozásodról, termékedről, szolgáltatásodról, ismernem kell Téged, a múltat, a jövőt, a legfontosabb értékeket, üzenetet, a harcokat, terveket, egy kicsit együtt kell lélegeznem a vállalkozással.

Kezdjük el! Adjunk lendületet!